tiistai 6. kesäkuuta 2017

Musiikin kurssit

HUOM! Tämä blogi on Kriittisen korkeakoulun väliaikainen tiedotuskanava palvelinongelmien aikana. Tieto saattaa olla vanhentunutta. Tarkista osoitteesta www.kriittinenkorkeakoulu.fi , ovatko Kriittisen varsinaiset sivut toiminnassa!

Virtaa-musiikkimatka

Minna Pölläsen kotona Helsingin Kalliossa
12 tiistai-iltana, klo 18.30-20.00
Alkaa 12.9.
Hinta: 100 euroa


Virtaa-musiikkimatkalla matkataan syksyllä 2017 1900-luvun alun klassikoista nykypäivään asti. Elävää musiikkia ja tietoa tarjoaa kurssin opettaja, pianisti Minna Pöllänen.




Laulunkirjoittamisen kurssi


Uudenmaankatu 25

14 torstaina 28.9.2017-4.5.2018, klo 17.30-19.45

Hinta: 450 euroa

 

Kurssilla käydään läpi laululyriikan lainalaisuuksia ja pohditaan sanan ja sävelen symbioosia. Kurssi tarjoaa keinoja biisintekemisen pulmiin kannustavassa ympäristössä. Kurssilla pohditaan yhdessä elementtejä, joista toimiva laulu koostuu. Koska laulunkirjoitus on usein yksinäistä puuhaa, on pyrkimyksenä kollektivisoida työskentelyn vaiheita ja jakaa tietämystä laulun osa-alueista.

Ohjatun opetuksen ja vertaisohjauksen lisäksi luvassa on paljon omatoimista laulunkirjoitusta. Tunneilla myös esitetään kurssin aikana syntynyttä kappalemateriaalia. Opiskelijat valitaan kurssille motivaatiokirjeen (max 1 liuska) ja demon (mp3) perusteella. Opiskelijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta biisinkirjoituksesta.

Kurssin vetäjänä toimii pianisti, laulaja-lauluntekijä Laura Sippola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti